top of page
LIIKUNTARETRIITTI

LIIKUNTARETRIITTI

HYVINVOINTIA KRAPIN VIERAILLE SEKÄ JUURI SINULLE!

Liikuntaretriitti yhdistää liikunnan ja rentoutumisen voimaannuttavaksi kokonaisuudeksi.

24h irtiotto

Tule kokemaan ihana liikunnallinen ja eheyttävä päivä Krapille! 24h irtiotto sisältää rauhallista kehoa avaavaa liikettä, reippaampaa liikuntaa sekä syvärentouksen. Päivä on antoisa niin aktiiviliikkujalle kuin vähemmän liikuntaa harrastavalle, kaikki tehdään kehoa kunnioittaen. Herkullisten ruokien ja rantasaunan löylyjen lisäksi illalla on vielä voimavaravalmennusta ja leppoisaa yhdessäoloa.

 

Hiljainen liikuntaretriittipäivä - irti hetkeksi


Tämä päivä on luotu sinulle, joka tarvitset hetken olla rauhassa - vietämme koko päivän hiljaisuudessa (tuntien ohjausta lukuunottamatta) ja suljemme laitteet. Päivä tarjoaa Sinulle kehon ja mielen rentoutumista joogan ja meditaation avulla sekä reippaampaa harjoittelua kahvakuulan sekä pilateksen avulla - tarkkaavaisesti kehoa kuunnellen. Päivään sisältyy lounas sekä käyskentelyä luonnossa nauttien ajasta ilman tekemistä. Päivä päättyy syvärentoutukseen sekä levolliseen olotilaan.

 

Liikuntaretriittipäivien ohjaajat

Salla Rinne. Pilates-, kuntonyrkkeily- ja kahvakuulaohjaaja sekä Sensovalmentaja. Sallan tunneilla tehdään huolellisesti ja tarkasti liikkeet. Monipuolisen taustansa vuoksi Sallalla on jokaiselle liikkujalle juuri hänelle sopivat neuvot ja ohjeet. Turvallisen harjoittelun lisäksi tunneilla on hauskaa!

Minna Loponen. Joogaopettaja ja psyykkinen valmentaja, joka opettaa rentoutumista sekä auttaa omien voimavarojen käyttöönotossa. Hän myös työstää väitöskirjatyötä unihäiriöistä ja pitää rentoutusryhmiä unettomille sekä toimii hierojana Järvenpäässä. Minnan tunneilla päästetään irti turhasta ja kotiin lähdetään lempeinä ja rentoutuneina.

Lue tästä peruutusehdot ja COVID-19 säännökset.

bottom of page